"Alla tjejer i sjuan har kroppskomplex" förklarar min syster för mig inför tisdagens bad. Som att det inte vore fel. Men det är det.

Vad är det med tjejer i ung ålder och ätstörningar, kroppskomplex och helt ouppnåeliga skönhetsideal? Hur kan vi acceptera att våra systrar och barn går runt och svälter sig själva, bara för att de fått för sig att de inte är snygga nog? Vad är det för värld vi lever i?

Du är fin som du är, du är så sjukt himla vacker, du som läser detta. Jag vet att det kan vara svårt ibland. Jag vet att det kanske skär i hjärtat litegrann när du inte vet hur en t-shirt kommer sitta på dig då "modellen bär storlek S". Jag vet att du tittar i spegeln lite då och då, jämför dig med den där Victoria's Secret-modellen du såg på Facebook och tänker att du kanske borde gå ner några kilon. MEN IDAG TAR DET SLUT!

Du är underbar. Du är älskad, du är vacker och du är unik. Du är fin när du vaknar, när du duschar och när du är osminkad. Jag har mått som du. Hoppat över måltider, gråtit över min låga självkänsla och klämt på mina lår och tyckt att de är ju alldeles för stora när jag sitter ner. Jag vet hur det är. Därför tänker jag inte heller sitta här och skriva att "tiden läker alla sår" eller något annat som faktiskt inte stämmer. Om du mår dåligt behöver du STÖD! Stöd av vem som helst, egentligen. Därför kan ni såklart alltid skicka ett meddelande till mig här på Nouw eller via min Instagram @emmaphilippas. Tillsammans kan vi stärka varandra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments