@rebecca_stella living my dream life on Instagram

Godmorgon på er! Just nu sitter jag på bussen fullkomligt dränkt i regnvatten. Har ju ca. 10 minuter till bussen och idag var vädergudarna inte på min sida helt enkelt. Så är det ibland. Längtar tills jag får körkort hallelujah, blir nästan lite peppad på att plugga teori nu.

Sitter här och tänker på varför alla verkar vara på så himla dåligt humör idag? Busschauffören sa inte ens godmorgon (okej godmiddag men ni förstår vad jag menar) och han sitter ju ändå inomhus i värmen. Själv är jag taggad på att shoppa idag efter skolan. Har photoshoot i veckan (när det inte regnar) och längtar tills ni får se mina nyaste inköp!

Förresten känner ni någon fotograf i Helsingborg som skulle vilja ha photoshoot med mig i utbyte mot exposure på mina sociala medier? Min mamma är en fantastisk fotograf, det är inte det, men eftersom jag går i skolan i Helsingborg och hon jobbar långt ifrån så blir det liksom inga #ootd bilder i flödet längre. Är fortfarande en bit ifrån att kunna köpa en DSLR åt mig själv. Allt på lönen går åt kläder just nu haha. Det kallas att investera!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments