Jag lovade er en 10K Q&A, och det ska ni få! Nedan hittar ni ett urval av era underbara frågor! Nästa Q&A får ni vid 15K! Glöm inte att följa mig på Instagram @emmaphilippas! <3

Q: Hur snygg beskriver du dig själv på en skala 1-10?

A: Vilken svår fråga! Sedan jag klippte lugg har jag verkligen märkt att mitt självförtroende skjutit i höjden måste jag säga. Innan luggen skulle jag nog satt mig själv på en 4, men nu kanske 6-7. Mycket beror ju på kläderna man har på sig och jag känner mig så sjukt oattraktiv för tillfället då jag verkligen inte har några kläder som passar mitt humör och mina känslor. Det har skett lite utav ett stilbyte sedan jag började på ProCivitas.


Q: Hur gammal är du?

A: Jag är 16 år gammal men fyller 17 i augusti!


Q: Vem är din stilförebild?

A: Kenza, helt klart. Lever för hennes outfits. Hela hon strålar, helt enkelt. Det är helt sjukt.


Q: Favorit-kändis?

A: Alla Kar-jenners! Särskilt Kendall Jenner, men det går verkligen i perioder. Kylie brukade vara min favorit med sitt skönhetsimperium, men sen (jag tror det var i januari) la hon upp en bild där hon rökte/rökte på, vet inte riktigt, och då tappade jag helt enkelt smaken för henne. Jag kan inte hjälpa det. Jag tycker att det är otroligt fel att förespråka en dålig livsstil när man har ett så pass stort följarantal. Jag blockar alla kändisar som är helt öppna med sina droger på sociala medier. Det är fel att lägga upp det, det strider mot Instagrams användaravtal och jag vill inte se det. Man ska inte glömma bort att man i längden blir påverkad av allt man ser på sociala medier, och då gäller det att styra vad man ser själv. Annars är det väl klart att jag ska röka, Kylie Jenner gör ju det?


Q: Vad skulle du helst välja, Marabou eller Milka?

A: Inget av dem haha, trots att jag för tillfället frossar i ett Marabou schweizernöt-choklad. Jag tycker verkligen inte om choklad, jag vet inte varför. Jag är mest ute efter nötterna haha. Kanske lite onödigt.


Q: Favorit youtuber?

A: Nej men shit vilken svår fråga! Just nu tittar jag mycket på Carly Cristman, Johanna Olsson, Kenza och Linn Ahlborg (såklaaaaart!). Men det går verkligen upp och ner, då jag ofta tittar på videos efter "teman" så som "tags" eller den underbara "How I Edit My Instagram Photos".


Q: Om du var på en öde ö, vad skulle du ta med dig?

A: Får jag ta med min pojkvän haha? För det hade verkligen varit mitt första val. Annars blir det väl en bikini, en skön t-shirt klänning, en hatt och en vattenflaska. Jag är verkligen ingen "ahhhh jag måste ha mobilen och Wifi annars dör jag"-typ av människa. Hallå, en ö är ju semester!


Q: Favoritfärg?

A: Blå och rosa måste jag nog säga. Rosa är verkligen en underbar färg men det blir lätt för mycket.


Q: Vilka hårprodukter använder du?

A: Jag använder hårprodukter i mängder! Det är helt sjukt. Det går åt på tok för mycket när jag duschar (vilket förresten är varje dag för er som undrar, tjata inte ens. Jag vet att det inte är "bra" för håret men det är mysigt!) så därför har kontot fått säga sitt helt enkelt. Jag använder TRESemmés Luxurious Moisture Shampoo i blått för torrt hår, och balsamet som hör till. Det går lätt en liten flaska i veckan, och en stor (900ml) på två. Vi är trots allt en familj på 5 pers men det är bara jag och min syster som använder just det schampot och där är det verkligen jag som drar det stora lasset. Jag tar typ allt. Tror inte ens Felicia tar lika mycket under veckan som jag gör på en gång. Jag har ju så sjukt tjockt hår! Jag rekommenderar verkligen schampot men hade behövt ett tjockare balsam. Däremot tror jag att om man är lite mer sparsam (hehe) så är det verkligen quite the bargain, du får en underbar produkt för pengarna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments