... på åtta månader. Ja det var ett tag sedan jag var ute och pressade gränserna. I mitt förra blogginlägg om träning och hälsa (som ni hittar HÄR!) skrev jag att jag planerade att börja träna till sommaren. Men vet ni vad? Jag kunde inte hålla mig! Jag har dragit ner på sockret och försöker hålla mig borta från sötsaker så mycket som det går. Det är alltid lätt under veckan men mycket mycket svårare på helgen då Casper kommer över med en massa godsaker. Vad jag åt denna helgen kommer ni att hitta i nästa blogginlägg, som skulle kommit upp i lördags förra veckan men som lyckades få en helt fel tid inskriven... Snyggt jobbat Emma. För övrigt tror jag nog att ni kommer älska det!

Bild från Pinterest.

Så... hur gick det då? Ett ord. Hemskt. Jag är en tävlingsmänniska, helt klart, jag lever för att pressa gränser men när jag väl tog modet till mig att faktiskt börja springa tog det inte lång tid innan gränsen var nådd - och pressad. Jag kan inte säga att jag kände mig värdelös, för det gjorde jag inte. Jag kände mig asgrym. Det finns bara plats för att bli bättre! Hur otroligt som helst! Däremot märkte jag direkt att det är dags att införskaffa sig lite nya träningskläder. Jag har en hel lista över saker jag behöver för att den här sommaren ens ska kunna bli något! Vilken tur att det finns så många grymma företag där ute med helt sjuka träningskläder. Nedan ser ni ett par favoriter i urval!

Mina absoluta favoritfärger när det kommer till träningskläder har alltid varit rosa och neon-gult/grönt, men Aim'n Sportswear har lyckats få mig att falla mönster och trendfärger. Burgundy träningsset?? JA TACK! Ville spara ca. hälften av alla bilder på deras hemsida men fick verkligen hejda mig. Insåg snabbt att det krävs ett helt inlägg för Aim'n Sportswear och allt de står för. Jag är förälskad!

Ni hittar Aim'n Sportswear HÄR! och jag rekommenderar stort att checka in deras "Inspiration" sektion! Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments