Aj aj aj, då var det dags igen! Inte mycket faller förbi ögonen på mig...


Hej på er! Tänkte avsluta året genom att dela med mig av en upptäckt jag märkt för flera månader sedan och sen helt enkelt inte kunnat slita mig ifrån. Det är ju partyseason nu och många av er har kanske köpt på er ett par statement örhängen från Gina Tricot? Eller varför inte H&M? De säljer ju likadana örhängen!

OBS! Jag vill inte ge något av företagen dålig press. I detta inlägget delar jag helt enkelt med mig av mina egna observationer och tankar kring det. Endast kärlek här!

De i svart kommer från Gina Tricot och lanserades faktiskt först om jag inte misstar mig. Däremot finns de i fler färger och varianter på H&M och kostar även 20kr mindre där. På Gina Tricot kostar de 119kr och på H&M 99kr. Det enda jag sett som skiljer de åt är själva "huvudet" eller hur man nu ska säga. De har olika mönster där och personligen föredrar jag H&Ms version mer då den ser lite lyxigare ut. Vad tycker ni? Har ni själv ett par av dessa och vart har ni köpt era? Låt mig veta nere i kommentarerna och ha ett underbart avslut på året! Kramisar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments