Hej på er! För ett tag sedan skrev jag ett blogginlägg ang. kroppskomplex (ni hittar inlägget HÄR!). Jag vill bara passa på att säga stort TACK för all positiv feedback och härliga meddelanden jag fått av er. Allt från kommentarer till Instagram Directs har dykt upp sedan inlägget publicerades och det gör mig verkligen otroligt glad att se att ni tar åt er! Har suttit den senaste veckan och försökt att förstå vad som faktiskt händer här, att jag faktiskt påverkar! Det är en helt otrolig känsla när man vet att man kan göra skillnad här i världen - ett litet steg i taget. TACK!

Det är även några som har frågat vart jag tagit vägen. Bloggen har ju varit rätt så M.I.A sedan kroppskomplex-inlägget och det vet jag. Det har varit en del saker som behövt sjunka in i huvudet helt enkelt. Som många av er vet har jag varit sjukskriven med utmattningsdepression sedan i januari. Många frågar vad jag sysslar med om dagarna och helt ärligt, jag vet inte. Dagarna bara går helt enkelt, en nutellamacka i taget. Jag har under dessa månaderna helt och hållet levt på socker och min kropp börjar ta stryk av det. Jag har ingen ork kvar. Nu har jag börjat gå tillbaka till skolan lite smått och gör nu nationella för att bli godkänd i kärnämnena. Jag håller även på att komplettera så att jag kan fortsätta i tvåan utan att behöva komplettera så mycket under tiden. Jag var ju som sagt bara frisk i ca. tre månader av gymnasiet och det är egentligen helt sjukt att jag valt att börja tvåan ändå. Jag som knappt orkar ta mig upp från sängen. Men jag är ju en fighter, det är inte så konstigt, och nu kommer jag kämpa för att återställa min kropp efter detta sjuka socker-intaget. Därför kommer jag att gå på en socker-detox nu framöver och sedan går jag in på en mer hälsosam diet under sommaren med träning och helt enkelt lite återställande. Jag ser fram emot att känna mig hel igen. Tro inte nu att jag kommer försöka gå ner i vikt för att jag är missnöjd med mig själv, jag är fin som jag är precis som alla andra, men min kropp och mitt sinne mår helt enkelt inte bra av vad jag stoppat i mig de senaste månaderna. Jag behöver näring och styrka!

Nu börjar min fitness-resa. Det låter som ett skämt när jag skriver så, då de flesta antagligen skrattar när jag säger att jag ska börja träna. Men det är inget skämt, hörna. Det är verklighet, mitt sommarjobb -på mig själv. Det kan inte bli bättre! Dessutom ser jag framemot att kunna samarbeta med otroliga företag som förespråkar hälsa för oss alla - oavsett hur vi ser ut. Jag älskar träningskläder och vet ni vad? Jag älskar att träna! Men det har inte blivit av på grund av, som jag sa tidigare, har haft svårt att ta mig ur sängen. Jag ser fram emot sommaren.

EN MÅNAD KVAR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments